Fun

Candideaza la titlul de cel mai idiot talhar. Vezi ce a putut sa faca

Pentru Ştefan Mincă (26 de ani), tâlhăriile stradale erau principala lui sursa de venit.

Ajutat de un complice, hoţul a pus ochii, zilele trecute, pe o tânără ce se întorcea cu fiul sau de un an şi jumătate din Herăstrău. Sperau să dea din nou lovitura, aşa cum se întâmplase de încă alte două ori în ultimele săptămâni.

M-WinningEdge-77

A reuşit să dispară printre blocuri, însă ghinionul a făcut ca din buzunar să-i cadă un portofel care a facut gasirea lui floare la ureche. Complicele său a ajuns la anchetă în biroul poliţiştilor Secţiei 4 şi a recunoscut că îl cunoaşte pe tâlharul tăntălău.

Luni seară, după ce toată ziua cheltuise o bună parte din cei 900 de lei luaţi pe bijuteria dusă la amanet, Ştefan Mincă a ajuns pe mâinile poliţiştilor.

Mai marii talhari intrebati ce parere au e patania infractorului au izbucnit in hohote de ras. Ei considera ca meritasa fie prins la cat de neatent e. Ei spun ca e inadmisibil sa te duci la „o fapta” fara sa iti asiguri actele.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *