Cea mai fierbinte poza de pe Facebook. Fosta iubita a lui Dodel s-a pozat intr-o ipostaza foarte sexy

Diana Guresoaie, ‘Stramba lui Dodel’, s-a lasat fotografiata de o alta persoana in timp ce se relaxa pe un pat moale cu formele sale obraznice complet descoperite.

Ce-i drept, fotografia este destul de intunecata, insa chiar si asa se pot observa formele rotunde ale frumoasei pitestence. Singurul comentariu, care insoteste poza este „Love is the way” (Iubirea este calea).

Cum era de asteptat, ipostaza in care Diana s-a pozat a starnit multe reactii printre prietenii fetei, ingrijorati ca pagina acesteia ar putea fi inchisa de Facebook pentru incalcarea clauzei privind materialele obscene pe acest site. Una dintre amicele fetei se indoia destul de serios ca in imagine este chiar Diana pentru ca acesteia nu i se vad tatuajele in fotografie, insa indoiala i-a fost inlaturata chiar de posesoarea contului. „Lumineaza poza”, scrie Diana.

media_137621832626863100

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *