Inna s-a pozat fara sutien. Special pentru fanii sai

Inna arata demential. Asta e clar! Si cum ne-a obisnuit, mereu se gandeste la fanii sai infierbantati si mai posteaza pe net cate o poza care ii pune in valoare frumusetea.

In ultima sa poza ea s-a fotografiat intr-un maiou alb. Si cum nu si-a pus si sutien, sanii fermi ai bruneti se cam vad prin materialul subtine, fapt care i-a scos din minti pe fani. Stau marturie comentariile de pe Facebook.

Se pare ca Inna se afla in vacanta zilele acestea, undeva la mare. Imaginea de pe balconul cantaretei este spectaculoasa.

61367487

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *