Fun

Un cocalar bucurestean demonstreaza inca o data ca soferii din capitala nu au nicio treaba cu condusul

Probabil cel mai varza sofer in viata a crezut ca o sa traiasca aventura vietii lui daca intra cu SUV-ul pe plaja. Tot ce a reusit insa sa faca a fost  sa starneasca hohote de ras pe toata plaja. Veste a zburat rapid si in scurt timp toata plaja de la niord la sud se prapadea de ras.

Cocalarul a reusit sa ramana impotmolit pe plaja uda, mai, mai ca a fost la un pas sa ajunga chiar in mare cu bolidul lui de fite. Din fericire el a gasit o echipa de muncitori in zona, iar acestia au incercat sa ii scoata masina din nisip cu ajutorul unui tractor.

media_137594340864322300 media_137594340785376500

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *