O romanca a castigat titlul Miss Fitness Univers

Numele frumoasei sportive este Anca Bucur care a castigat pentru a doua oara acest titlu. Ea a concurat impreuna cu peste 400 de candidate din intreagalume.

490x329_anca_bucur

In 2011 castigase acelasi premiu dar a decis sa ia o pauza de doi ani.

490x329_anca_bucur_(2)

Anca a făcut sport începînd de la vîrsta de trei ani. A practicat mai întîi baletul, după care, de la 8 ani, a trecut la gimnastică aerobică. Astfel si-a dezvoltat dragostea pentru sport si acest corp perfect.

490x329_anca_bucur_(1)

Următoarea provocare pentru Anca: titlul de „Miss Fitness America 2013”, concurs la care va participa în luna noiembrie, la Las Vegas.

0x329_anca_bucur_(3)

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *