Soc pentru Sexy Braileanca! Doctorii i-au interzis sa faca sex

După ce a fost operată  pe ultima sută de metri de apendicită şi a încasat băiate de la iubit, fosta actrita porno este imobilizata la pat datorita urerilor de spate. Blonda a ajuns la spital, unde medicii i-au descoperit două ciocuri la coloană, aşa că i-au recomandat repaus, chiar şi la sex .

dwdw5

De două săptămâni, durerile de spate o chinuiau pe Florina Mihăilă. La început a crezut că sunt suportabile, însă s-a văzut nevoită să ajungă la spital. Aici, medicii i-au făcut o radiografie şi i-au descoperit două ciocuri la coloană, mai exact nişte depuneri de calciu, care au ajuns unde nu trebuie.

5„Mi-au dat tratament cu medicamente şi un unguent, pentru că am dureri mari de spate. Abia pot să merg, iar uneori nici nu pot să mă ridic din pat. Sunt în pauză totală, chiar şi de sex, că oricum nu am cu cine să fac”, ne-a povestit Sexy-Brăileanca.

Dacă iubit nu şi-a găsit, după ce s-a despărţit cu scandal de fostul prieten, Florina Mihăilă este acum în căutarea unui instructor de înot. Medicii i-au recomandat să meargă la piscină ca să-şi tonifice musculatura, ceea ce ar ajuta-o să se recupereze.  Problema cea mare este că Sexy-Brăileanca nu ştie să înoate.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *