Alina Plugaru si-a expus sfarcurile la supercupa romaniei

Alina Plugaru nu a putut lipsi de la meciul Stelei cu Petrolul pentru supercupa romaniei, ea fiind fana inraita a ros-albastrilor.

alina_sfarcuri_9749c2ee7c

Vedeta a făcut show, nu doar pentru că a strigat la unison cu suporterii din jurul ei, galeria Stelei aflată la peluză, ci şi cu… sânii ei obraznici.

alina-plugaru-sfarcuri_9a47d8fa06

Alina Plugaru nu a purtat sutien, iar prin tricoul albastru, în ton cu echipa ei favorită, i s-au văzut foarte bine sfârcurile.

alina-plugaru-safrcuri2_39158994e3

Chiar dacă a fost înconjurată de bărbaţi, nu a fost nimeni atent, în agitaţia de la meci, să o admire pe fosta „regină porno”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *