Dan Negru vorbeste despre salariile din televiziune

Dan Negru a postat de curand pe Facebook cateva dezvaluiri despre banii care se invart in televiziunea din Romania la cererea unor colegi curiosi.

5

«Vreau sa-i linistesc pe tinerii mei colegi de la IMA dar si pe cei pe care-i intalnesc adeseori prin salile de cursuri de jurnalism si care ma intreaba daca sunt adevarate sumele vehiculate in presa pentru vedetele care apar la televizor…Bitman 160000 de euro pentru X Factor sau Marcel Toader 10000 pe luna ca invitat sau Negru 40000 pe luna. Sunt simple baliverne si fantasmagorii, cel putin cand vine vorba de onorariul meu.Am 13 ani de showuri lider, sezon dupa sezon, am 13 revelioane in care nicio alta televiziune nu m-a ingenunchiat si tinand cont de toate astea onorariul meu ar avea sanse sa fie apropiat de balivernele tabloidelor.

Nici vorba de asa ceva in primul rand pentru ca piata de publicitate din Romania nu suporta astfel de lefuri. Fie pt urletele-chiar si lider-ale lui Negru,fie pentru excelentul show a lui Bitman, fie pentru indiscretile sotului Toader, lefurile scrise la gazete nu pot fi sustinute de piata de publicitate de la noi.Am trait un moment interesant la Madrid cu multi ani in urma cand Lazarov mi l-a prezentat pe Paolo Bonolis, cel mai popular moderator italian, la vremea aia noi, amandoi, prezentatori de Ciao Darwin.Bonolis in Italia, eu la noi.Cand s-a vehiculat o oarecare suma de bani , Bonolis m-a privit indelung spunandu-mi ca nu castig foarte rau.

Abia dupa cateva minute Lazarov a lamurit neintelegerea. Suma era pentru intreaga productie din Romania si nu doar pentru moderator. El credea ca intrega suma pentru intregul show e doar salariul meu. El cu piata lui de publicitate, eu cu a noastra.Veniturile din publicitatea pe televiziune sunt estimate la circa 190 de milioane de euro anul acesta, la noi. Americanii au sarit de 44 miliarde! Iaca diferenta!

Asa ca-i linistesc pe pustii de 19 ani de pe bancile scolilor de jurnalism cu care ma intalnesc adeseori si carora li s-au promis alti bani decat cei aruncati prin ziare unor vedete. Nu, nu tot ce zboara se mananca. Elicopterul e un exemplu… Bonolis are unul privat. Eu, nu…», a scris Dan Negru pe pagina de Facebook.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *