Jason Statham are o iubita pe masura lui

Jason Statham este unul dintre cei mai sexy barbati de pe planeta si nu e de mirare ca iubita sa e una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Actorul se iubeste de 3 ani de zile cu fotomodelul Rosie Huntington-Whiteley.

frumoasa-si-bestia-cum-arata-iubita-uluitoare-a-actorului-jason-statham_3

Desi ii despart 19 ani (Rosie are 26, iar Jason 45 de ani), cei doi nu par sa tina cont deloc de diferenta de varsta si sunt la fel de indragostiti ca la inceput.

frumoasa-si-bestia-cum-arata-iubita-uluitoare-a-actorului-jason-statham_1

Cele doua vedete britanice si-au stabilit momentan resedinta in SUA si, in pofida faimei de care se bucura, spun ca au ramas cat se poate de normali si cu picioarele pe pamant.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *