Denisa Nechifor a innebunit Italia

Trupul Denisei Nechifor e pe zi ce trece mai atragator. Focoasa blonda i-a zapacit pe italieni de cand este in vacanta la ei. Fara Printul Cristea, care a declinat in ultima secunda propunerea de a i se alatura pentru ca a trebuit sa plece in cantonament cu Petrolul, Denisa a incins plaja cu fesele ei. A jucat volei, iar intr-o miscare de felina spre fileu s-a accidentat la glezna. S-a dus apoi spre sezlong, unde s-a asezat cu dificultate, spre deliciul catorva italieni care deja salivau dupa formele blondei. Unul dintre “admiratorii” de ocazie ai mamei fetitei lui Cristea i-a trimis o sampanie si gheata pentru a-si ingriji piciorul accidentat. Cateodata chiar si ghinioanele se transforma in situatii pozitive, mai ales daca fizicul este unul apetisant.

media_137201153851296900

media_137201154194058200

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *