Tranforma incredibila. Uite cum arata acum Craig David!

În anii 2000 toate femeile știau versurile single-ului său, 7 days, iar când era difuzat videoclipul stăteau cu ochii lipiți de ecranul televizorului, pentru a-l vedea pe frumușelul mulatru. Cu trecerea anilor insa, cantaretul a mai descoperit o pasiune, fitnessul.

Craig David a dat lovitura în anii 2000 nu numai în țara natală, Marea Britanie, dar și in toata lumea. Cel de-al doilea single al albumului său de debut, 7 Days, i-au atras milioane de fani în întreaga lume, un bun procent dintre aceștia reprezentând-o domnișoarele.

Pe atunci nu avea decât 19 ani, însă în 2013, îl regăsim pe Craig David nu în studio, preocupat de următorul single, ci în … sala de fitness si cu un aspect fizic demn de laudat. Cântărețul pare să fie exterm de preocupat de modul în care arată trupul său, transformându-se într-un guru al sportului. Acesta are numai pachețele de mușchi, fiind destul de schimbat față de cum l-au ”cunoscut” admiratoarele în urmă cu 13 ani. Chiar și fizionomia feței s-a modificat, solistul are obrajii supți și ochii scufundați în orbite.

craig-david_1d236ab451

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *