Vertu Ti – Cel mai scump smartphone

vertu-ti-

Daca nu te multumesc cele mai performante smartphone-uri ale orei actuale o optiune ar fi sa iti iei un Vertu Ti…asta daca esti dispus sa cheltui de vreo zece ori mai mult decat ai da pe un Iphone 5 sau un Samsung Galaxy S4.

Desi probabil la performante nu se va ridica la nivelul celor doua mentionate mai sus, noul Vertu Ti are carcasa din titan, piele, si cate un safir sau rubin pe undeva pentru deliciul degetelor si ochilor.

Un serviciu interesant oferit de cei de la Vertu este Concierge prin care poti lua legatura cu o persoana reala care este la dispozitia ta la orice ora din zi.

Pretul unui astfel de telefon ajunge pe la 8000 euro

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *