Sanziana Buruiana s-a cuplat cu Cristian Bostan!

media_137052207312246200

De cateva zile, Sanziana Buruiana este in Bacau, unde se filmeaza noua emisiune de la Antena 1 pentru aceasta vara, “Vedete la apa!”. Prilej numai bun pentru ea sa il seduca pe Cristi Bostan, primarul comunei Sascut, care a stat mai tot timpul in apropierea ei!

Cristi Bostan este cunoscut in mediile mondene ca fiind un tip caruia ii place sa-si traiasca viata! Edilul a tot postat pe facebook fotografii cu el, sotia si cumnata, in care cele doua stateau doar in costum de baie pe langa el, iar acum, pare sa vrea sa dea o noua lovitura de imagine! Iar pentru aceasta a ales-o pe Sanzi! Ca sa fim corecti, omu’ chiar are cu ce s-o impresioneze pe Buruiana, pentru ca arata binisor si este bazat financiar, are un Porsche Panamera in garaj si detine discoteca “Berlin” in localitatea in care el e seful!

Surse sustin ca Sanziana si Cristi au stat mult timp unul langa celalalt. Primarul venea si la filmarile de la bazin, dar era cu blondina si la restaurant, si la tot felul de plimbari prin oras!“Sanzi era foarte fericita ca Bostan era mereu in preajma sa! Dar ca sa nu dea prilej de barfe, avea grija ca tot timpul langa ea sa se afle si Tonciu, prietena ei! Stiti insa cum e gura lumii! N-o inchizi cu scheme din astea!”.

media_137052201815888700

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

One Comment on “Sanziana Buruiana s-a cuplat cu Cristian Bostan!

  1. Pingback: Cristi Bostan pune Sascutul în gura tabloidelor | Florin Popescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *