Roxana Vancea si-a tatuat pasarica!

Untitled-1_67947c_63d28ecd3bRoxana Vancea, frumoasa prezentatoare de la „Vedete la apa” care are acum 22 de ani, fosta asistentă a lui Dani Oţil de la „Neata’ cu Razvan si Dani”, are de ceva timp ascuns in chilotei un tatuaj. Dacă alte vedete şi-au desenatla pasarica fluturi sau floricele, ea a optat pentru un îngeraş.

De când a apărut la TV, mulţi bărbaţi, fascinaţi de trupul ei de sirenă, au tânjit la nurii Roxanei Vancea. Din păcate pentru ai săi fani, vedeta a refuzat pe bandă ofertele de a se lăsa pozată în costumul Evei, pe motiv că lucra ca profesoară de sport la o şcoală generală şi risca să fie exclusă din învăţământ.

Am  intrat în posesia unei fotografii de-a Roxanei în care, prin chiloţeii transparenţi, se întrezăreşte un tatuaj.

“Mi-am tatuat un înger în zona inghinală acum cinci ani, la Târgu Jiu. E un înger cu aripile desfăcute şi rar poate fi văzut. De fapt, se mai întâmplă uneori, când merg la mare, să se vadă puţin aripile. Băiatul care mi-a făcut tatuajul nu mai este acum în România, ci în Italia”, a declarat ea.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *