Suspect de tâlhărie, reținut!

hot_prins_bacauPolițiștii i-au identificat în urma investigațiilor efectuate pe S. Gabriel, de 18 ani din Bacău și pe R. Alexandru de 19 ani, din comuna Corbasca, suspectați de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.  Din cercetări s-a stabilit că cei în cauză au deposedat prin smulgere o tânără de 20 de ani de telefonul mobil pe care aceasta tocmai îl folosea.

Telefonul sustras a fost recuperat și restituit părții vătămate.

Față de S. Gabriel s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmînd să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *