Acer Aspire R7

Noul notebook Acer Aspire R7 are un monitor care poate fi asezat in patru pozitii diferite, iar acum este disponibil si in Romania, pretul incepand de la 4.800 lei.

Acest notebook prezinta o balamaua patentata Ezel, care-i permite utilizatorului sa aseze ecranul in patru moduri diferite, in functie de cum vrea sa foloseasca produsul.  Ecranul poate fi ridicat deasupra tastaturii, poate fi pliat deasupra acesteia si folosit ca pe o tableta sau poate fi rotit la 180 de grade.

Ce este mai special la acest notebook este faptul ca Aspire R7 are un ecran touch full HD de 15,6 inci. Restul componentelor fiind gasite si la alte notebook-uri. Are patru difuzoare Dolby Home Theater v4, procesor Intel Core i5 sau i7, doua porturi USB 3.0 si un port USB 2.0, cititor pentru carduri, conectivitate WiFi si Bluetooth, precum si o camera web HD incorporata.

Ultrabook-Acer-Aspire-R7 Ultrabook-Acer-Aspire-R7-design Ultrabook-Acer-Aspire-R7-windows-8

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *