S-a plimbat goala intr-un metrou din Germania!

O tanara bruneta si sexy din Germania, s-a urcat intr-un metrou plin cu oameni, imbracata fiind doar cu…ochelari si poseta! Calatorii au ramas stupefiati!

Pe trupul femeii erau scris ecuvintele „bra”, „shirt” sau “pants” (sutien, tricou, pantaloni), care voiau sa exprime cumva ca oamenii ar trebui sa nu mai fie limitati in gandire. Cel care a avut ideea este artistul elveţian Milo Moire care a declarat ca : „Modelul care se plimba gol trebuia să îi facă pe oameni să gândească în afara limitelor. Nuditatea este un scut împotriva stereotipurilor” Ideea este buna, o vrem si noi in Bacau! Uitati-va la poze si o sa vedeti de ce! Asa femeie sexy poate trece greu neobservata cu haine, dapai fara!

goala1 goala2 goala3 goala4

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *