Un preot din Bacau a inselat mai multi romani stabiliti in Norvegia!

Citind acest articol va veti da seama ca de aia se zice „fa ce zice popa, nu ce face popa!”.

Un fost preot din Bacău face „ravagii” în Norvegia. Bărbatul este acuzat că ar fi păcălit mai mulţi români stabiliti acolo. El este anchetat de politiştii vasluieni într-un dosar economic care nu s-a finalizat încă.

preot

In 2011, preotul, pe nume Petrică Leascu, a fost implicat într-un scandal de proportii în interiorul Episcopiei Husilor. Motivul a fost că se aliase cu un preot din zona Husilor pentru a insela statul român cu suma de 6 miliarde lei vechi. La baza fusese o licitatie pe care o castigase firma lui Lescu pentru a repara o biserica din satul Gusitei, comuna Dimitrie Cantemir, Bacău însă lucrarea nu s-a mai executat, iar firma lui Leascu a intrat în faliment.

Acum, fostul preot este acuzat de români stabiliti în Norvegia de faptul că ar fi înselat alti români care îsi duc zilele în Oslo, oameni necăjiti. Prejudiciul se ridică la peste 6.000 de euro. Unul dintre romanii inselati, Daniel Solheim a declarat:  „A fugit din Norvegia după ce a înselat români de aici, care căutau locuri de închiriat, luând cu el toti banii oamenilor necăjiti, peste 36.000 de coroane, în jur de 4.000 de euro. Mi-a spus că se duce la Berlin, să ia o masinã pentru activitatea lui de constructii, iar de ieri (30 aprilie, n.r.) nu mai răspunde deloc la telefon„.

Deci, se adevereste zicala „fa ce zice popa, nu ce face popa!”?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *