Voltaj – Pic, Pic

Voltaj_pic_picClipul „Pic Pic ” este regizat de catre Spike si spune într-un mod amuzant povestea unei iubiri imposibile. „Ne-a plăcut foarte mult ideea non-conformista a clipului. Întotdeauna ne-au atras lucrurile care ies din tipare, chiar le-am incurajat”, a povestit Călin Goia, solistul formatiei!

Nu este lansat de mult, doar de trei zile, dar videoclipul a adunat deja peste 140.000 de vizualizări pe YouTube iar fanii sunt încântaţi atât de melodie cât şi de clip. Voi ce spuneti?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *