Bety, fata lui Florin Salam, frumoasa foc!

Bety, fiica celebrului manelist Florin Salam, are 13 ani si se face tot mai frumoasa pe zi ce trece. Pe profilul ei de Facebook, sute de amici o complimenteaza de fiecare cand isi posteaza o fotografie.

bety_salam

Noi credem ca au si motive! Bety este extrem de frumoasa, semanandu-i aproape perfect regretatei sale mame, fosta sotie a lui Salam, care a pierit din pacate din cauza unei boli incurabile. In ceea ce priveste muzica, gusturile lui Bety nu se limiteaza doar la manele, ci si la muzica pop si disco. Astfel, ea e fana inraita a Antoniei, pe care o si copiaza uneori ca stil vestimentar, dar si a Shakirei, a Andreei Banica si a Rihannei.

Cum vi se pare fata lui Florin Salam?

Bety_florin_salam

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *