Au murit 3 schiori intr-o avalansa!

Trei schiori, un german şi doi italieni, au murit în urma unei avalanşe produse în masivul Ortles, în Alto Adige, în nord-estul Italiei, a anunţat luni serviciul de salvamont italian.

Ei şi-au început coborârea luni după-amiaza, după ce au urcat până pe vârful Beltovo di Fuori (3214 metri), când, probabil din cauza creşterii temperaturilor, o masă de zăpadă s-a detaşat de munte şi i-a atras în avalanşă.

Salvamontiştii au fost anunţaţi de un alt grup de excursionişti care începuseră căutările folosind un emiţător. Serviciul de salvamont din Solda şi Trafoi şi două elicoptere au fost mobilizate, însă nu au putut face nimic pentru turişti. În această zonă, la fel ca în întregul departament Bolzano, nivelul riscului de avalanşă este de 3, pe o scară de la 1 la 5.

Salvamontii avertizeaza ca pe aceasta vreme, avalansele pot fi foarte frecvente!avalansa

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *