Cel mai ieftin terminal Android cu ecran Full HD costa doar…

Neo N003 este cel mai ieftin terminal Android cu ecran Full HD si costa doar 112€!

Diagonala ecranului şi rezoluţia sunt cele mai mediatizate specificaţii in lumea terminalelor Android. Compania Neo nu doar că doreşte să lanseze un terminal cu ecran de 5” şi rezoluţie Full HD, dar vrea să o facă şi la cel mai mic preţ posibil: circa 112€.

Neo N003 va fi un terminal care va aduce un ecran cu specificaţii bune, natura panoului pe care acesta îl va folosi fiind necunoscută, şi va include şi un procesor quad-core, o cameră foto cu senzor de 13 MP, stocare internă de 8 GB şi o baterie cu o capacitate de 3000 mAh. Un produs accesibil, acesta va fi disponibil într-o versiune Premium, care va oferi o stocare de 32 GB şi, probabil, o construcţie ceva mai bună. Neo N003 este un terminal destinat pieţei  din China, însă ţinând cont că platforma hardware folosită va fi un MediaTek MT6589, care oferă compatibilitate cu standardele 2G şi 3G europene, este posibil ca acesta să ajungă şi pe la noi prin intermediul micilor comercianţi locali. MT6589 este prima platformă hardware complet integrată de la MediaTek, această soluţie ARM Cortex-A7 quad-core tactată la 1 GHz fiind destinată terminalelor cu cost scăzut şi fiind singura alternativă disponibilă în acet moment pe piaţă pentru familia MSM de la Qualcomm.

Ce parere aveti despre pretul acestui terminal?

neo-n003

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *