Ce nu stii despre hamburgerii de la McDonald’s!

Un video publicat recent pe internet prezintă câteva statistici interesante legate de cel mai popular hamburger vândut în restaurantele McDonald’s, Big Mac-ul.

Va aratam doar cateva statistici inedite despre popularul Big Mac:

  •  Conține 540 de calorii, 29 grame de grăsime și 1.040 de miligrame de potasiu.
  •  Un Big Mac asigură 28% din necesarul caloric zilnic al unei persoane adulte.
  •  În fiecare an sunt vânduți 900 de milioane de hamburgeri Big Mac, ceea ce înseamnă 2,5 hamburgeri în fiecare zi.
  •  În hamburgerii Big Mac se găsește carne congelată și înghețată. Fiecare Big Mac poate conține carne de la 1.000 de vaci, care provin din cinci țări.
  •  Anual, în hamburgerii Big Mac este folosită carnea provenită de la 5,5 milioane de vaci. O vacă degajă în atmosferă aproximativ aceeași cantitate de metan ca o mașină de familie.
  •  În Statele Unite, unu din opt americani a lucrat la un moment dat la un restaurant McDonald’s.
  •  Hambrugerii Big Mac sunt vânduți în 36 de țări

Sper ca nu v-am facut pofta!

big_mac

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *