Vacanta de 1 milion de euro!

Un site britanic care promovează produse de lux, a creat cel mai scump pachet turistic din lume, pretul acestuia depasind suma de 1 milion de euro! Pachetul turistic cuprinde inclusiv locaţii din România. Circuit turistic ar dura doi ani, timp în care persoanele care aleg acest pachet pot vizita cele 962 de monumente patrimoniu UNESCO din toată lumea, care se găsesc în 157 de ţări.

Mai exact, pachetul turistic costa 1.162.000 de euro. Din această sumă exorbitantă, o parte, respectiv apraope 6.000 de euro, va fi donată UNESCO pentru întreţinerea partrimoniului.

Printre multele opriri, itinerariul complet include vizite la faimoase atracţii turistice precum Taj Mahal sau Machu Picchu, precum şi situri mai puţin cunoscute, dar inedite, precum ferma pictată din Halsingland, din Suedia.

Interesant este ca cei care vor achiziţiona pachetul turistic vor ajunge şi în România, pentru că şi aici sunt siteuri aflate în patrimoniul UNESCO. Astfel, turiştii vor petrece câteva zile în Delta Dunării, la mănăstirile din Moldova, Horezu, la bisericile fortificate  din Transilvania, la fortăreaţa dacică de la Orăştie, dar vor vizita şi centrul istoric al Sighişoarei şi bisericile din lemn din Maramureş.

delta-dunarii_romania

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *