MiiPC, computer cu Android care costa doar 89 $

Firma americană ZeroDesktop lucrează la un computer destinat copiilor, care va costa doar 89 de dolari. PC-ul va rula sistemul de operare Android, versiunea 4.2.2 Jelly Bean, şi va include componente folosite la construcţia tabletelor. Carcasa computerului MiiPC este un cub cu latura de 10 centimetri. Computerul va dispune de un procesor dual-core de 1,2 GHz, 1 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 4 GB  dar care poate fi extinsă printr-un card de memorie microSD. ZeroDesktop va oferi şi o aplicaţie, disponibilă în versiuni pentru Android şi iOS, care le va arăta părinţilor activitatea copiilor de pe computer.

Firma a demarat o campanie de strângere de fonduri pentru proiect şi spera să strângă 50.000 de dolari, necesari pentru demararea proiectului, până la mijlocul lunii iulie. A depasit insa suma dorina in doar o zi de la publicare!

miipc

MiiPC are deja competitie pentru ca la începutul acestui an, firma chineză FocusWill Information Technology a lansat desktop-ul CoolShip, care rulează tot Android. Acesta dispune de un procesor dual-core de 1,5 GHz, 1 GB memorie RAM şi capacitate de stocare internă de 4 GB (există şi optiunea pentru 8 GB) care poate fi extinsă prin intermediul slotului pentru card de memorie SD. CoolShip cantareşte 1,2 kilograme şi are dimensiunile 395 x 215 x 34/17 mm.

FocusWill vrea să vândă computerul pe piaţa internaţională, nu doar în China. Versiunea cu capacitate de stocare de 4 GB costă 90 de dolari. Pentru 120 dolari, clienţii primesc versiunea cu capacitate de stocare de 8 GB, un maus USB şi un card SD de 16 GB.

coolship

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *