Fun

Cu masina direct in casa!

auditt_casaUn britanic a apăsat prea tare pedala de acceleraţie pe un drum acoperit cu polei, iar rezultatul nu s-a lăsat aşteptat – maşina a ieşit de pe sosea si a intrat intr-o casa. Intai insa a lovit un BMW şi un Audi parcate în faţă. Micul Audi TT n-a avut altceva de făcut decât să zboare până în sufrageria oamenilor.

Accidentul nu a facut decat o singura victima, soferul care a supravieţuit dar este rănit grav. Daunele insa se ridica destul de mult, avand in vedere ca maşini parcate în faţa casei costa ceva bani.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *