Au gasit o bomba intr-o sepie!

Pescarii chinezi din provincia Guangdong au rămas înmărmuriţi în momentul în care au spintecat o sepie pescuită şi au văzut ce conţine stomacul acesteia : o bombă care putea exploda în orice moment. Obiectul periculos a fost descoperit la o piaţă de peşte din districtul Jiaoling, acolo unde sepia pescuită fusese adusă la vânzare. Un pescar a explicat ca sepia se hrăneşte cu peşti de dimensiuni reduse şi cu crustacee, iar exemplarul prins a crezut cel mai probabil că bomba este prada sa favorită, motiv pentru care a înghiţit-o.

Oficialii au sugerat că bomba a căzut dintr-un avion, dar au evitat să spună cât de vechi este dispozitivul exploziv.

sepie_bomba

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *