A refuzat o oferta de 1.000.000 $ pentru o noapte de sex!

Are 22 de ani, se numeste Jaslyn Ome iar America este la picioare ei de când pozează în revistele pentru bărbaţi. Ca urmare a succesului ei, a primit şi multe propuneri indecente. Jaslyn a povestit pentru revista Playboy, ediţia din SUA, că nu de mult, un om de afaceri extrem de tânăr şi curajos i-a propus să fie a lui pentru o noapte – exact ca în celebrul film cu Demi Moore şi Robert Redford – pe bani mulţi: un milion de dolari. Tânăra susţine că a refuzat oferta, motivul fiind acela ca nu vrea să-şi compromită cariera de model, datorită căreia câştigă bani frumoşi.

Jaslyn Ome_naked

jaslyn_ome_ass

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *