Bill Gates cauta un tip de prezervativ care sa-l satisfaca!

prezervativePentru a scăpa de problemele legate de reducerea senzaţiilor sau alergia la latex, Fundaţia Melinda & Bill Gates oferă 100.000 de dolari celor ce vor inventa un prezervativ de ultimă generaţie care să elimine toate aceste neplăceri.

Prezervativele sunt prezente în toată lumea, sunt relativ ieftine şi uşor de folosit. Scopul lor este acela de a proteja partenerii de sarcini nedorite şi boli transmisibile pe cale sexuală, însă din pricina faptului că reduc plăcerea, de multe ori cuplurile renunţă la a-l mai folosi.

Bill Gates şi soţia sa, Melinda, prin fundaţia lor, vor să încurajeze oamenii talentaţi din întreaga lume în ideea de a inventa un prezervativ mai sensibil la dorinţele bărbaţilor. Oricine are o idee genială şi un proiect bun poate obţine o finanţare de 100.000 de dolari din partea fondatorului Microsoft. Ei ofera aceasta finantare pentru ca multi barbati sunt nemulţumiţi de faptul că senzaţiile sexuale se reduc odată ce şi-au acoperit penisul cu celebra „căciuliţă”.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *