Vanghelie si parcul sau auto!

VanghelieMarian Vanghelie, primarul de la sectorul 5 din Bucuresti este un om bogat si asta nu mai e un secret pentru nimeni. Sigur, nici n-a incercat sa ascunda asta, iar faptul ca situatia lui financiara e excelenta, se vede cu ochiul liber.

Evident pasionat de marca Mercedes, Vanghelie a avut grija ca toti membrii familiei lui sa se bucure de confortul si avantajele acestui tip de limuzina. El insusi se deplaseaza prin orasul agromerat cu un S-Klasse in valoare de peste 100.000 de euro, la ale carui numere de inmatriculare si-a pus, cu mandrie, initialele: DMV.

Convins fiind de calitatile acestui tip de masina, Vanghelie nu avea cum sa o lase pe femeia pe care o iubeste din tot sufletul sa circule cu altceva .Asa ca Oana Mizil are si ea la dispozitie un S-Klasee pe care il foloseste cu drag Ba chiar mai mult decat atat, se duce cu el pana si la piata. Nici fiul primaruluiVanghelie nu a fost lasat de izbeliste! Alexandru a fost fotografiat in mai multe randuri de paparazzii tot la volanul unui S-Klasse! E drept, cu aceeasi masina a fost vazuta si Charlotte, fosta sotia a lui Vanghelie si mama juniorului, dar tot femeia cu care primarul a impartit decenii de viata detine si un Mercedes ML AMG, in valoare de 100.000 de euro (sigur, in functie de dotari, preturile pot”sari” binisor!).

Singura exceptie din parcul de masini al politicianului o constituie un Audi.Nu este orice tip de Audi, ci un S8, automobil de 150.000 de euro care, in ciuda performantelor deosebite, primarului ii este mai degraba o masina de rezerva!

Ca o concluzie, masinile familiei Vanghelie, ating impreuna impresionanta cifra de jumatate de million de euro!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *