Stiti cine e cel mai iubit sef de comapanie?

Dacă v-ati  gandit la cel care a infiintat Facebook, aveati dreptate! Facebook apare pe primele locuri ale multor liste ale celor mai dezirabile locuri de muncă, fondatorul şi directorul general al companei, Mark Zuckerberg, conduce topul celor mai iubiţi directori generali de companii, din perspectiva angajaţilor. Astfel, Mark Zuckerberg este cel mai iubit CEO, potrivit unui top realizat de Glassdoor şi preluat de Business Insider.

facebook_mark

 Şeful Facebook este de multe ori descris drept „ciudat”, însă odată ce se obişnuiesc angajaţii devin loiali.

Lista celor mai iubiţi şefi este dominată de executivi din domeniile IT, consuldanţă şi financiar. Printre acestia 50 de „directori iubiţi”, singura femeie care apare pe listă este Sharen Turney, CEO la Victoria’s Secret, pe locul 42.

Zuckerberg este urmat în top de co-directorii producătorului german de software SAP, Bill McDermott şi Jim Hagemann Snabe, iar pe locul al treilea se găseşte Dominic Barton de la McKinsey and Co., urmat de Jim Turley, CEO-ul Ernst & Young.

Pe locul 8 in top este Paul Jacobs, directorul general al Qualcomm, devenit cel mai mare producător de microprocesoare din lume odată cu explozia smartphone-urilor şi tabletelor, iar pe poziţia a 11-a se găseşte cofondatorul Google Larry Page.

Ramanem în domeniul IT, angajaţii Nvidia sunt ataşaţi de CEO-ul Jen Hsun Huang, care s-a clasat pe locul 15. Jeff Bezos de la Amazon.com apare pe locul 16, urmat imediat de Hans Vestberg, şeful Ericsson. Pe locul 18 este Directorul general al Apple, Tim Cook, locul 19 îi revine CEO-ului Starbucks, Howard Shultz, iar seful Intel, Paul Otellini, este pe locul 21 în topul celor mai iubiţi şefi de companii.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *