Madalina Pamfile, fotografie cu sanii la vedere!

A pozat acum ceva timp în revista cu iepuraş, însă de când şi-a pus silicoane, Mădălina Pamfile e mai lipsită de inhibiţii ca oricând si a prins mai mult curaj.

Stie ca faima trebuie mentinuta vie, asa ca, Mădălina Pamfile face ce face şi pozează în ipostaze sexy. Asta şi pentru că e mândră de noul ei bust siliconat. Ultima ei nevoie de afirmatie a facut-o cand a postat pe Facebook o fotografie în care nu poartă sutien, iar sânii sunt acoperiţi de o bluză minusculă şi vaporoasă.

Mădălina Pamfile nu este la prima tentativa de acest gen, ea a mai pus poza goală puşcă pe reţelele de socializare. Fosta asistentă tv a lui Dan Capatos a postat recent pe contul său de Facebook o fotografie în care apărea fără chiloţi, acoperindu-şi zona intimă cu mâinile. Bruneta a renunţat la bikini, însă şi-a ascuns sanii sub un corset provocator. Fotografia alb-negru se pare că a fost un cadou pentru publicul ei masculin.

Acum, cu siguranţă cu această poză Mădălina Pamfile a atras atenţia! Va place?

madalina-pamfile

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *