Te protejezi de soare cu un gadget!

UVeBand este cel mai nou gadget care ar putea sa ne faca viata mai usoara si care pur si simplu poate nici nu stim ca exista.

UVeBand este un nou proiect pe Kickstarter si un nou gadget care ar trebui sa ajunga la primii utilizatori incepand cu luna iulie la un pret de aproximativ 11 dolari.

Bratara este simpla si eficienta, ar putea fi partenerul perfect pentru obtinerea unui bronz natural, asistat de creme anti-ultraviolete, in verile toride. Acestui dispozitiv nu ii trebuie sa aiba vreun ecran, se prinde de mana si isi incepe activitatea imediat dupa ce v-ati dat cu primul strat de crema protectoare. Scopul sau este sa inregistreze nivelul radiatiilor UVA si UVB la nivelul pielii si sa va avertizeze prin vibratii atunci cand trebuie sa plecati de la soare sau sa va mai dati cu un strat protector de lotiune. UVeBand este proiectat  sa aiba o autonomie foare mare datorita faptului ca functioneaza exclusiv atunci cand se afla in contact cu pielea.

Un produs foarte simplu si la obiect! UVeBand rezista la apa, arata foarte bine si va fi probabil disponibil si in mai multe culori. Nu se conecteaza la vreun smartphone, nu vine cu Bluetooth si nici cu un display spectaculos, pentru ca nu ar fi nevoie de asa ceva.

uveband-kickstarter

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *