Fata cu cei mai mari sani naturali din Romania, danseaza pe manele!

Oana, fata  cu cei mai mari sani naturali din Romania se poate mandri cu faptul ca apare alaturi de manelistul Cristi Dules intr-un videoclip, bucurandu-se de sampanie si de atmosfera placuta.

Cristi Dules a vrut sa schimbe putin „background-ul” si a filmat un videoclip la Azuga, undeun prieten i-a aranjat un club si cateva fete bune. Oana, fata cu sanii cat pepenii de Dabuleni, a fost si ea chemata si nu a ezitat sa devina personaj de clip. N-a venit singura insa, a sunat doua prietene, s-au imbracat frumos, s-au aranjat si s-au prezentat in club pentru filmare. Dupa cum spun si versurile, cei patru sunt „pusi pe chef”, se distreaza cu sampanie si rup mesele.

 Oana a declarat : „Nu sunt disperata dupa manele, dar m-a rugat un bun prieten sa apar in videoclip si nu l-am refuzat. Il cunosc si eu pe Cristi, de cand mi-a cantat la nunta si are un stil mai „light” sa zic asa, de a canta, e ok. In clip apar cu doua din prietenele mele, cea blonda mi-e prietena din liceu. M-am simtit foarte bine si nu este exclus sa mai apar si in alte videoclipuri”.

Manele_cristi_dules Manele_cristi_dules2

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *