Bianca Dragusanu si Victor Slav la un pas de moarte!

Veneau de la parintii Biancai, iar in timp ce conducea, prezentatorul a lovit un caine cu masina si, in urma impactului, a pierdut controlul volanului. Cu toate ca masina a fost grav avariata, cei doi au scapat nevatamati, insa au trecut printr-o sperietura groaznica pe care si-o vor aminti mereu, a dezvaluit Bianca.

Victor conducea linistit si, dintr-o data, am auzit o bubuitura! Autoturismul s-a zgaltait serios si el a pierdut controlul volanului, spre disperarea mea, care muream de frica. Drumul era nesemnalizat, ca la noi in Romania, si Victor nu a vazut cainele. Culmea e ca patrupedul era foarte mare si foarte greu, din moment ce masina a fost, pur si simplu, distrusa. Farul s-a spart, oglinzile au sarit in aer, iar partea din fata a autoturismului s-a facut praf. Acum, ma duc peste tot sa o repar, fiindca nu se mai poate circula cu ea „, a declarat Bianca Dragusanu.

Printre altele, Bianca a incheiat prin a spunde ca trauma accidentului nu a disparut si ca va trece cu greu peste ea: A fost un cosmar! Nici acum nu-mi vine sa cred ca am reusit sa raman intreaga„.

victor_slav_bianca_dragusanu

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *