Reactia unor copii din Congo cand vad pentru prima data un om alb! Emotionant!

copii_congoLuptătorul MMA Justin Wren, aflat în Congo pentru ajutorarea persoanelor din lumea a treia a filmat ceea ce multora dintre noi li se pare un lucru absolut banal, pentru copiii din Congo este o adevărată revelaţie. Obişnuiţi să vadă doar persoane de culoare în jurul lor, mai multi copii dintr-un trib congolez au parte de un adevărat motiv de bucurie atunci când văd o persoană albă. Reacţia lor este deosebit de înduioşătoare. Nevenindu-le să creadă, ei îl ating pe străin peste tot, îl mângîie pe păr şi pe mâini, ca pe o adevărată jucărie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *