Politista care va poate veni de hac! Este sexy si neiertatoare!

Dupa ce se preface interesata de serviciile pe care barbatii sunt dispusi sa le faca, negociaza pretul si imediat inainte de a bate palma, ii anunta ca este politista sub acoperire si ii salta la sectie. Politista care vaneaza barbatii care isi vand trupul pe bani foloseste peruci si machiaje diferite, astfel incat sa nu poata fi recunoscuta dupa descrierea pe care o pot face cei in cauza!

O politista din Iasi vaneaza de aproape sapte ani barbatii care se prostitueaza. Are 36 de ani si lucreaza in cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii (SIC). Treaba ei este sa intre zi de zi pe anunturile de la mica publicitate si sa le urmareasca pe cele in care barbatii ofera servicii sexuale, contra-cost. Aceasta ii suna, se recomanda ca fiind o potentiala clienta, apoi le cere o intalnire de proba, ca sa stie pe ce da banii. Dupa ce se preface interesata de serviciile pe care barbatii sunt dispusi sa le faca, negociaza pretul si, imediat inainte de a bate palma, ii anunta ca este politista sub acoperire si ii salta la sectie.

Politista_sexy

Politista nu merge singura la intalnire, de fiecare data este insotita de colegi imbracati in haine civile, care stau la distanta, dar in locuri cu vizibilitate maxima, astfel incat sa intervina in cateva secunde in caz de nevoie. Politista sub acoperire gaseste atat barbati care se prostitueaza pentru a face rost de bani, cat si tineri cu stare, care o fac pur si simplu din placere si isi rezerva dreptul de a-si selecta clientele.

Anunturile sunt de genul : „Tânar sexi, ofer masaj cu finalizare”, „Tanar, 35 ani, ofer sex total pt domnisoare, doamne sau cupluri, ofer sex oral. Robert. Fara domni singuri” si nu sunt deloc greu de gasit prin ziare!

„Se organizeaza periodic astfel de activitati pentru prevenirea si combaterea fenomenului de prostitutie”, au spus reprezentantii IPJ Iasi.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *