„Nu vreau să fiu bătaia de joc a nimănui” vezi cine l-a refuzat pe Capatos!

Alexandra Enăchescu este fosta iubită a lui Cristi Pulhac şi a dezvăluit că nu ar accepta niciodată să fie asistentă la „Un show păcătos”, deşi asta i-ar aduce mai multă celelebritate. Frumoasă, carismatică şi la curent cu tot ce circulă în showbiz, Alexandra are toate atuurile pentru a face faţă într-o emisiune mondenă, insa ea are motive intemeiate pentru a nu accepta un post de asistentă la „Un show păcătos” Ea a adus argumente precum :  „Nu mi-ar plăcea să fiu bătaia de joc a nimănui. Ca să faci rating trebuie să laşi de la tine şi să te prefaci un pic. Cand se depăşeşte această limită şi tu nu mai ai niciun cuvînt de spus, nu mai este ok. Cred că a luat-o razna toată lumea”, a spus Alexandra.

alexandra-enachescu_bunaciune
Fosta iubită a lui Pulhac a mai dezvăluit că nu a mai vorbit cu acesta, însă, în schimb, a ieşit de cîteva ori cu Cristi Tănase şi Bogdan Stancu.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *