Cel mai nou muscle-car italian : Alfa Romeo 6C

Alfa Romeo 6C Sports Coupe Concept, este designul unui tanat talentat cu planuri mari, de aceea,  studiul de design nu va fi prezentat la Geneva.

alfa-romeo-6c

Alex Imnadze, este designerul care a semnat creaţia şi-a propus să ofere o variantă italiană de muscle-car, care să se bată de la egal cu granzii americani: noul Corvette Stingray, Camaro SS şi Ford Mustang. Designerul s-a inspirat din creaţiile Pininfarina precum şi din modele clasice italiene, mai exact Alfa Romeo 6C din 1984 şi conceptul Pininfarina 2uettottanta.

În timp ce Alex Imnadze are sperante mari cu designul propus de el, italienii spera ca modelul real Alfa Romeo 4C ce aşteaptă să debuteze la Salonul Auto Geneva 2013, va face valuri la lansare.


alfa-romeo-6c4 alfa-romeo-6c2

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *