Dana Rogoz, apetisanta!

Chiar dacă este catalogată drept fată cuminte, Dana Rogoz îşi menţine discret reputaţia de a fi una dintre cele mai sexy vedete din România.

Blonda ştie cum să strălucească de fiecare dată când este prezentă la vreun eveniment monden şi a făcut asta şi la unul dintre cele mai importante astfel de evenimente din Bucureşti. Foto!

Ea a fost prezentă la „Premiile Ok! Oscar Party” unde a venit îmbrăcată într-o richie neagră, lungă, care a lăsat să i se vadă discret, dar foarte sexy, formele apetisante. Mai mult decât atât, în lumina reflectoarelor, rochia Danei părea a fi transparentă, datorită materialului din care a fost croită, acest lucru sporind şi mai mult atitudinea „hot” a vedetei.
Vezi cea mai recenta aparitie a vedetei:
Dana_rogoz Dana_rogoz2

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *