Batranul de la Playboy isi bate nevasta!

Hugh Hefner_playboy

Tabloidele americane au anunţat ieri, pe site-urile proprii, că două echipaje de poliţie au fost trimise la reşedinţa “tăticului” Playboy, Hugh Hefner, din Los Angeles. Un telefon anonim a informat că în vestitul conac se aud ţipetele unei femei şi ale unui bărbat.

Hugh Hefner, mogulul de 87 de ani şi frumoasa Crystal Harris, 26 de ani, s-au căsătorit în decembrie anul trecut, după ce în vară bomba sexy îl părăsise cu câteva zile înainte de nuntă. Probabil că bătrânul cuceritor si cu o avere impresionanta îşi mai aduce aminte din când în când de umilinţa trăită şi-i reproşează “iepuraşului” fapta. Asta se pare că s-a petrecut şi ieri, când a izbucnit, conform unor surse din poliţie, o ceartă violentă între cei doi proaspeţi însurăţei.

Mai mult, se pare că, deşi bătrân şi bolnav, Hugh Hefner s-a enervat atât de tare încât i-a tras lui Crystal şi câteva palme. Jurnaliştii americani au ajuns la conac, dar ofiţerii prezenţi au refuzat să dea detalii prea multe, ei au afirmat doar că “a fost vorba de un episod de violenţă, şi nu de o farsă”, aşa cum se mai întâmplă în ultima vreme la Hollywood, când poliţia era chemată la casele unor vedete fără nici un motiv.

Crystal_Harris_playboy

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *