A promis ca se dezbraca si s-a dezbracat!

Chelsea Ferguson

O dansatoare din Marea Britanie s-a hotarat sa devina faimoasa pe un site de socializare, dar habar nu avea cat de usor poti ajunge in atentia a milioane de oameni. Chelsea Ferguson este o dansatoare dintr-un club de striptease, dar niciodata nu s-a considerar ca fiind o femeie care arata bine sau talentata.  Ea a promis pe twitter ca va posta o poza cu ea dezbracata daca va ajunge la 1000 followers, insa habar nu avea ca o asemenea promisiune poate atrage atat de multi curiosi. In doar cateva zila la 350.000 de followers, care ii cerau cu totii sa arate poza promisa.

Chelsea Ferguson_fata_dezbracata_sani goi

Fiind fata de cuvant, ea a postat poza si a strans evident si mai multi doritori. A scos la vanzare tricouri cu chipul ei si a inceput deja sa faca bani.  Acum revista Nuts i-a facut o oferta pentru un pictorial in saptamanile viitoare.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *