Mădălina Ghenea l-a cucerit pe Quentin Tarantino?

Celebra românca Mădălina Ghenea (24 de ani), prezentă zilele acestea la Los Angeles, în SUA, unde e maestru de ceremonii la Festivalul italian de modă şi film, a avut ocazia să-l cunoască pe unul dintre cei mai “pe val” regizori ai lumii, controversatul, regizorul unor capodopere precum “Pulp Fiction”, “Kill Bil” şi, mai nou, “Django Unchained”. El a fost foarte amabil şi chiar s-a întreţinut ore bune cu românca noastră. Dovadă stau pozele postate cu mândrie de Mădălina Ghenea pe pagina ei oficială de Facebook, în care cei doi par să se simtă foarte bine. Fotografiile sunt însoţite de comentariul frumoasei oltence, care recunoaşte că e mare fan al seriei “Kill Bill”, ce a inspirat- o şi a învăţat-o mişcări cu ajutorul cărora a putut să-i bată pe cei care o supărau prin cartier.

madalina-ghenea-tarantino_

Se pare ca celor doi le-a priit intalnirea pentru ca Mădălina şi Quentin s-ar putea revedea poimâine seară la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, el – din postura de nominalizat pentru filmul “Django Unchained”, iar ea – ca parteneră, pe covorul roşu, a iubitului ei scoţian, actorul Gerard Butler.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *