Cea mai sexy vedeta la 39 de ani!

Gabiela Spanic3

75 de milioane de cititori au votat-o şi astfel vedeta din telenovele a reuşit să devanseze nume importante de la Hollywood Este de altfel si este una dintre cele mai cunoscute, dar în acelaşi timp şi cele mai îndrăgite actriţe de telenovele, iar înfăţişarea ei i-a adus titlul de cea mai sexy.

Este vorba despre actriţa de origine venezueleană Gabriela Spanic a fost aleasă pentru al doilea an la rând drept cea mai frumoasă şi sexy actriţă din lume de către cititorii unei publicaţii din SUA, Glam’mag.

Actriţa este ocupată în prezent cu terminarea filmărilor la telenovela „La otra cara del alma”, produsă de Tv Azteca şi difuzată în peste 30 de ţări din lumea întreagă.

Gabiela SpanicGabiela Spanic2--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *