Ce a zis un copil de 4 ani după ce şi-a văzut mama goală într-o revistă?

Kendra Wilkinson

Fotomodel de succes, Kendra Wilkinson (27 de ani) a povestit ce reacţie a avut fiul ei, de numai 4 ani, când a văzut-o în pielea goală într-o fotografie din „Playboy”.

Micuţul Hank a observat poza deocheată cu mama lui lipită pe oglinda tatălui său din baie. „În fotografie sunt pe plajă, cu părul ud, în pielea goală. Micuţul Hank intră şi mă întreabă: Ce faci acolo? I-am raspuns : Înot în ocean»”, „Dar eşti atât de murdară!„, a replicat bietul copil. S-o fi referit doar la nisipul de pe sani?

kendra

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *