Calificarea Stelei, Gigi Becali: „Dau un milion la Athos”

Steaua a eliminat-o pe Ajax la loviturile de departajare, iar Latovlevici a fost eroul echipei: după ce a înscris primul gol (38), a transformat şi penalty-ul decisiv.

Cu handicapul de două goluri din tur şi fără închizătorii suspendaţi Bourceanu şi Pintilii, Steaua părea în faţa unui misiuni imposibile la startul partidei de aseară. Şi primul sfert de oră, marcat de o ratare uriaşă a lui Ajax şi de cuminţenia roş-albaştrilor, s-a potrivit cu acest scenariu pesimist.

Profeţia lui Gigi Becali s-a împlinit. Roş-albaştrii vor întâlni Chelsea în optimile Ligii Europa, iar scenariul partidei de aseară nu a fost departe de dorinţa finanţatorului, care anunţase că echipa va întoarce rezultatul din tur (0-2) şi se va califica cu un gol în ultimul minut de prelungiri.

Steaua_ajax_calificata

Nu a fost aşa pentru că s-a ajuns la penalty. Primii au fost olandezi, careau marcat prin Erikssen şi S. De Jong, dar Schone şi Moisander au ratat. De partea cealalată, toţi steliştii au punctat,  Rusescu, Nikolici, Filip, iar Latovlevici a dus-o pe Steaua în optimi.

Învingătoarea va întâlni pe Chelsea

Chelsea este adversara pe care o va întâlni în optimile Ligii Europa. Englezii s-au calificat după ce au remizat pe teren propriu cu Sparta Praga (1-1), însă în deplasare învinseseră cu 1-0.

Fanii, alături de Neşu şi Martinovici

Suporterii au afişat mai multe bannere dedicate lui Neşu, fostul stelist imobilizat într-un scaun cu rotile, dar şi lui Novak Martinovici, cel care a părăsit echipa după ce s-a certat cu Reghe şi cu Meme Stoica.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *