Laboratoare de cannabis în Bucureşti.

12 bucureşteni si-au transformat apartamentele în laboratoare de făcut droguri,  fabricau cannabis şi vindeau cu 60 de lei gramul, în cluburi şi zone de agrement.

Anchetatorii au descins în şapte apartamente dintr-un complex rezidenţial din sectorul 2 al Capitalei şi au ridicat 39 de kilograme de cannabis, 49 de comprimate de ecstasy şi 5 grame de amestec de cocaină şi heroină. Nouă dintre indivizi au şi fost reţinuţi, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române

Reţeaua era formată din 12 persoane cu vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani, toate din Bucureşti. Nouă dintre aceste au fost reţinute pentru trafic de droguri de mare risc şi de risc şi urmează să fie prezentaţi în faţa unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

Locuinţele erau total transformate. Erau dotate cu sisteme complete de întreţinere, preparare şi porţionare a drogurilor. Aveau instalaţii de iluminat, de filtrare a aerului, de umidificare, irigare, de reflectare a luminii, de ermetizare, de încălzire, termometre, cântare şi mărunţitoare.

cannabis

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *