Eva Herzigova a pozat goală în piscină desi este insarcinata in luna a 5-a

Eva Herzigova, desi însărcinată în luna a cincea, a pozat goală într-o piscină pentru a promova colecția de pantofi de primăvară-vară creată de stilistul american Brian Atwood. Interesant mod de a promova o pereche de pantofi!
Frumoasa de origine cehă, în vârstă de 39 de ani, şi omul de afaceri Gregorio Marsiaj au o relaţie din anul 2001. Cei doi au deja doi băieţi – George, în vârstă de cinci ani, şi Philippe, în vârstă de 21 de luni, dar top-modelul a anunțat recent că este însărcinată în luna a cincea.

Eva Herzigova şi-a început cariera de fotomodel la vârsta de 16 ani, după ce a câştigat un concurs de frumuseţe organizat la Praga. În mai 1994, firma americană Sara Lee a lansat o campanie publicitară bazată pe fotografiile ei, în urma căreia Eva a devenit celebră pe plan mondial.

Eva_Herzigova Eva_Herzigova2

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *