Internetul suspina dupa aceasta romanca!

Zjanna3

Tanara de 26 de ani, din Romania, poate fi usor confundata, in functie de poze, cu celebra cantareata Rihanna sau, cand ne arata spatele, cu femeia care are cel mai sexy fund lin lume, Kim Kardashian. Oricum ar fi, romanca i-a cucerit pe americani care zic despre Zjanna ca este cea mai frumoasa “amazoana” din lume!

Romanca si-a luat ca nume de scena pseudonimul “Zjanna” si cu siguranta vrea sa-si faca un brand din asta, pentru ca toate aparitiile ei video sau foto sunt titrate astfel, si nu cu numele real.

La 26 de ani a reusit sa-si cladeasca o cariera stralucita in modeling. Si a mers mai departe! In tara, nimeni nu stie nici ca Zjanna este atat de talentata incat si regizorii au pus ochii pe ea.

Un scurt metraj produs in 2011, si banat dupa ce a strans peste 20 de milioane de vizualizari, a reaparut pe internet. In acest film, vedeta incotestabila printre mai multe aparitii sexy este chiar romanca noastra. Zjanna este stabilita acum in Seattle (S.U.A) si lucreaza pentru agentia “Model Mayhem”.

Zjanna Zjanna2

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *