Topless in Catedrala Notre-Dame!

femen

Militantele gruparii ucrainene „Femen” au marcat, in felul lor, retragerea Papei Benedict al XVI-lea. Au manifestat topless in public, dar nu intr-un loc oarecare, ci in catedrala Notre-Dame din Paris, plina de vizitatori veniti sa admire noile clopote.

A fost un gest neasteptat al activistelor venite din Ucraina sa se dea in spectacol chiar in catedrala-simbol a Parisului. Doar reporterii presei internationale fusesera anuntati, insa au pastrat secretul.  Lozincile inscrise pe pieptul dezvelit al ucrainencelor salutau votul final al parlamentului francez in favoarea legii care permite casatoriile intre persoane de acelasi sex. Dar actiunea lor a dorit sa sarbatoreasca, in primul rand, demisia Papei Benedict al XVI-lea, denuntat ca un adversar al homosexualilor.

Politistii au intervenit si le-au condus pe fete afara si apoi la sectie.

 

topless

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sex la telefon? Esti singur, nu ai o partenera, vrei sa gasesti o linie fierbinte unde fetele asteapta apelul tau ca sa puteti face sex la telefon? Apeleaza 0906 760 575 (tarif 1,1 euro/minut + TVA, serviciu destinat celor peste 18 ani) si o sa ai parte de cele mai tari senzatii la cel mai mic pret!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *